Koninklijke atletiek &
Joggingclub beverhout
Running Center
SBB
Architectenbureau Deryckere
Dressed Room
Hart voor atletiek

Hart voor atletiek

De kernopdracht van BEHO is wedstrijdatletiek. Hierbinnen biedt BEHO alle atletiekdisciplines van sprint en afstandsnummers tot spring- en werpdisciplines aan. 

Onze jongste atleten dienen vooral plezier te beleven aan het sporten. Vanuit een speelse aanpak leren jongeren ontdekken wat hun lichaam kan. Ze leren samen sporten, samen plezier maken, samen uitdagingen aangaan en uiteindelijk samen winnen of … verliezen. 

Meer over onze club >>
Maak kennis met onze
premium sponsors

Laatste Nieuws

Damme Brugge Damme 2020

Best Beverhouters,vrienden en vrijwillige medewerkers, Vandaag was het normaal voor mij en mijn collega- inrichters een zeer drukke dag. Door de corona toestanden konden we wel van het mooie weer genieten maar niet van Damme-Brugge-Damme. (ook geen stress vandaag!)
Lees meer

Geen training tot einde mei

De gemeentelijke accomodaties blijven gesloten tot eind, waardoor we als bestuur ook de wekelijkse trainingen schrappen tot einde mei.
Lees meer

Trainingen afgelast tot 3 april

In navolging van het sluiten van alle gemeentelijke accommodaties tot 3 april en advies van de nationale veiligheidsraad om alle sportieve activiteiten te annuleren zullen de BEHO trainingen NIET doorgaan tot 3 april. Concreet is er dus geen training op: di 17/03 do 19/03 di 24/03 do 26/03 di 31/03 do 02/04 Dan zullen we bekijken hoe de situatie en de richtlijnen zijn, en horen jullie het van ons. Mocht blijken dat we de trainingen vroeger hervat kunnen worden, dan horen jullie het ook. Sportieve groeten!
Lees meer