Koninklijke atletiek &
Joggingclub beverhout
Running Center
SBB
Architectenbureau Deryckere
Dressed Room
Hart voor atletiek

Hart voor atletiek

De kernopdracht van BEHO is wedstrijdatletiek. Hierbinnen biedt BEHO alle atletiekdisciplines van sprint en afstandsnummers tot spring- en werpdisciplines aan. 

Onze jongste atleten dienen vooral plezier te beleven aan het sporten. Vanuit een speelse aanpak leren jongeren ontdekken wat hun lichaam kan. Ze leren samen sporten, samen plezier maken, samen uitdagingen aangaan en uiteindelijk samen winnen of … verliezen. 

Meer over onze club >>
Maak kennis met onze
premium sponsors

Laatste Nieuws

Nieuw clubshirt - pasmaat doorgeven

De eenmaking van de Beernemse atletiekclubs komt nu met rasse schreden dichterbij. De huidige COVID19-crisis maakt het organiseren van pasdagen voor de vernieuwde clubkledij weliswaar onmogelijk. Dat wil zeggen dat enige creativiteit hierin geboden is.
Lees meer

Nog geen training in de week van 18 mei

Er komt een versoepeling aan over trainen in groepjes van maximaal 20 personen in de buitenlucht. Het staat echter al zeker vast dat we nog NIET starten met de club-trainingen in de week van 18 mei.
Lees meer

Corona update: geen training tot eind juni

We schrappen alle trainingen tot einde juni. Niet alleen zijn de gemeentelijke accommodaties nog gesloten tot eind juni, het organiseren van trainingen met max. 3 personen is praktisch niet te organiseren.
Lees meer