Koninklijke atletiek &
Joggingclub beverhout
Running Center
SBB
Architectenbureau Deryckere
Dressed Room
Hart voor atletiek

Hart voor atletiek

De kernopdracht van BEHO is wedstrijdatletiek. Hierbinnen biedt BEHO alle atletiekdisciplines van sprint en afstandsnummers tot spring- en werpdisciplines aan. 

Onze jongste atleten dienen vooral plezier te beleven aan het sporten. Vanuit een speelse aanpak leren jongeren ontdekken wat hun lichaam kan. Ze leren samen sporten, samen plezier maken, samen uitdagingen aangaan en uiteindelijk samen winnen of … verliezen. 

Meer over onze club >>
Maak kennis met onze
premium sponsors

Laatste Nieuws

Erop uit met de joggers!

Zin in een leuke jogging, wedstrijd, natuurloop, ...
Lees meer

Marathon Valencia, 02/12/2018

Na Rotterdam (4u01) en Brugge (4u02) lukte het Stefanie om in Valencia voor het eerst een marathon in minder dan 4 u te lopen. Met een tijd van 3u52 deed ze een grote hap van haar PR. Echtgenoot Dries moest jammer genoeg de strijd staken na 17 km met kniepijn.
Lees meer

Veldloop Brugge, 18/11/2018 

Eerste editie van deze nieuwe veldloop in het Veltembos aan de rand van Brugge. Voor de toeschouwers een niet zo overzichtelijk parcours, maar voor de atleten een heel mooi en selectief parcours in deze bosrijke omgeving. Start- en aankomstzone zijn wellicht nog voor verbetering vatbaar, maar al bij al een geslaagde organisatie. 
Lees meer