Koninklijke atletiek &
Joggingclub beverhout
Running Center
SBB
Architectenbureau Deryckere
Dressed Room
Hart voor atletiek

Hart voor atletiek

De kernopdracht van BEHO is wedstrijdatletiek. Hierbinnen biedt BEHO alle atletiekdisciplines van sprint en afstandsnummers tot spring- en werpdisciplines aan. 

Onze jongste atleten dienen vooral plezier te beleven aan het sporten. Vanuit een speelse aanpak leren jongeren ontdekken wat hun lichaam kan. Ze leren samen sporten, samen plezier maken, samen uitdagingen aangaan en uiteindelijk samen winnen of … verliezen. 

Meer over onze club >>
Maak kennis met onze
premium sponsors

Laatste Nieuws

Veldloop Ertvelde, 30/12/2018

Een goed lopend parcours in deze laatste veldloop van het jaar 2018. De pittige hellingen en de vele bochten maken het de atleten wel lastig, maar al bij al is het een goede voorbereiding voor Provinciale kampioenschappen over twee weken.
Lees meer

Geen training op Kerstmis, Nieuwjaarsdag en 3 januari

Er is geen training op volgende data: - 25/12/18 Kerstmis - 01/01/19 Nieuwjaarsdag - 03/01/19 Nieuwjaarsreceptie BEHO (deuren open om 19u30 voor alle beverhouters > 18 jaar) Op donderdag 27/12/18 is er wel training om 19u voor alle categorieën.

Cavaloop brengt 800 euro op tvv vzw Ter Muiden

Naar jaarlijkse traditie organiseerde Beverhout dit jaar opnieuw een cavaloop voor groot en klein in het kader van de warmste week. Dit jaar werd de vzw Ter Muiden gekozen als goed doel. Na de inspanning werd een natje en een droogje genuttigd en dit bracht in totaal maar liefst 800 euro op. Dank je wel beverhouters!