Veldloop Sint-Maria-Aalter 11/11/2018

Zeer goede weersomstandigheden en een bijzonder goed beloopbaar parcours, met snelle wedstrijden tot gevolg.  
Veldloop Sint-Maria-Aalter 11/11/2018

Bij de scholieren meisjes moet Lotte haar meerdere erkennen in Mira. Na bijna de ganse wedstrijd zij aan zij te hebben gelopen, neemt Mira in de laatste km afstand van Lotte. Nancy loopt een voortreffelijke wedstrijd bij de masters, waarbij enkele naaste concurrenten worden gerecupereerd en ter plaatse gelaten. Ook Stefanie is tevreden met haar prestatie.

Bij de start van de seniors is Gwendolyn wat twijfelachtig omtrent de conditie, maar neemt alle twijfel weg wanneer ze toch de 2de plaats behaalt.

Wellicht de mooiste wedstrijd is deze bij de masters heren +50. Filip loopt de ganse wedstrijd op de 2de plaats op slechts een paar tientallen meters van de winnaar Luc Van Asbroeck, toch de recordhouder bij de mas 2, in de Berenloop. Nog dat tikkeltje snelheid op het einde en de hoogste podiumplaats ligt binnen bereik. Verderop volgen Johan, na zijn Amsterdam marathon, een goed lopende Norbert, daarna Jan en Frans.

Sander loopt zeer ontspannen mee in de middenmoot bij de juniores. Een beetje meer lef en je schuift ongetwijfeld een aantal plaatsen op.

In het komende winterseizoen wordt het zeker en vast spannend bij de masters +35. Niels, Peter Verhelst, Kurt en Jan, pas terug van de New York marathon, finishen op zeer korte afstand van elkaar, wat verder gevolgd door Ivan. Tenslotte de seniors. Benieuwd naar de prestatie van Tim Calliauw in zijn eerste veldloop voor Beverhout en tevens zijn allereerste veldloop ooit. Bij manier van spreken rustig gestart, geleidelijk opschuiven en tenslotte finishen op een 4de plaats. Onopgemerkt is dit niet gebleven. Timothy is eveneens van de partij, maar de afstand speelt hem parten, toch behaalt hij nog een tiende stek.

< Terug naar overzicht