Veldloop Ertvelde, 30/12/2018

Een goed lopend parcours in deze laatste veldloop van het jaar 2018. De pittige hellingen en de vele bochten maken het de atleten wel lastig, maar al bij al is het een goede voorbereiding voor Provinciale kampioenschappen over twee weken.

 

Na een aantal weken over de studieboeken te hebben gezeten, gaan Lotte en Mira van start bij de scholieren. Het is afzien, maar de prestaties mogen worden gezien.

 

Een kleine delegatie Beho-dames met Nancy, die na een rustige start geleidelijk aan een aantal plaatsen kan terugwinnen en Leen, bij de masters. Bij de seniors heeft Lies het evenmin onder de markt tussen de sterke bezetting.

 

Bij de heren masters is het uitkijken naar Timothy in zijn allereerste master-wedstrijd. Hij wordt meteen de beste Beverhouter op een 6de plaats, maar met slechts enkele seconden voorsprong op Stefaan (7) die met een stevige eindspurt uitpakt, op zijn beurt op de hielen gezeten door Filip (9) en Thomas (10). Iets later arriveren Peter (20), Kurt (27) en Geert (47) die zijn wedstrijd mooi indeelt. Daarna een wedstrijd binnen de wedstrijd met Ivan (55), Joffrey (56) en Johan (58). Wat later arriveren Jan, Carl en tenslotte Georges.

 

Met nog een aantal atleten erbij, wordt dit spannend uitkijken naar de komende confrontaties.

 

Davy in de enige Beho-deelnemer bij de seniors. Hij loopt een voortreffelijke wedstrijd en met een 16de plaats in een zeer hoogstaand deelnemersveld is hij zeker tevreden.

 

< Terug naar overzicht